Jeta Osh Qef
Home

Çudisin mjekët: Seksi oral parandalon sëmundjet vdekjeprurëse
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Mon Apr 16

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Seksi oral sjell përfitime të ndryshme shëndetësore, përfshirë edhe parandalimin e shumë llojeve të kancerit.

Është ky përfundimi që ka nxjerrë prestigjozja Daily Star, ku thuhet se seksi oral mund të parandalojë kancerin dhe mund të na shpëtojë jetët, vlen si për meshkujt, edhe për femrat.

Jennifer Bass, akademik në Institutin Kinsey për hulumtime në seks, gjini dhe riprodhim, thotë se kanë të dhëna të mira që tregojnë një lidhje të drejtpërdrejt të seksit oral me shëndetin e mirë.

Ai shton:

Prandaj, aspak nuk duhet që seksi oral të jetë një tabu. Është dëshmuar shkencërisht që i parandalon llojet e ndryshme të kancerit dhe shumë sëmundje vdekjeprurëse tek të dy gjinitë"

Por, a janë dakord njerëzit me këtë?

kamass (1)