Jeta Osh Qef
Home

Këto janë cilësitë e një femre që e bëjnë të parezistueshme në sytë e çdo mashkulli
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: Thu Mar 8

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Cilësitë tek një femër që e bëjnë të duket tërheqëse në sytë e një mashkulli nuk janë vetëm fizike dhe seksuale.

Nuk është aspak e vështirë për një femër ta bëjë një mashkull të bjerë nën këmbët e saj, por janë disa detaje që specifikisht disa meshkuj i pëlqejnë tek një femër.

Të jesh seksi dhe tërheqëse nuk janë e njëjta gjë.

Të konsiderohesh seksi është diçka objektive ndërsa tërheqja është ajo çfarë ju bën tërheqëse si femra në karakter.

Këto janë cilësitë që bëjnë çdo mashkull të çmendet pas një femre.