Jeta Osh Qef
Home

Mendoni se nuk jeni të shëndetshëm? Ja 8 shenjat që tregojnë se po gaboheni
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: Wed Mar 7

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Iniciativat për një organizëm të shëndetshëm janë të njohura në të gjithë botën, shpesh edhe me organizata që bëjnë propagandë për qasjet alternative ndaj çështjeve shëndetësore.

Mjekët që punojnë për këtë kauzë përpiqen shpesh  të ulin tensionin rreth problemeve shëndetësore. Sot, sipas mjekëve, njerëzit i kushtojnë shumë vëmendje shëndetit, gjë që çon në hipokondri (ankth rreth mënyrës së ushqyerjes). Në këtë artikull, ne kemi mbledhur 8 shenja të njeriut të shëndetshëm, sipas një prej mjekeve më të mira të quajtur Cynthia Geyer.

Në listën e mëposhtme ne ju kemi listuar disa prej sjelljeve tuaja që tregojnë se jeni vërtet mirë me çështjet e shëndetit.

Bëhuni vigjilentë pasi nëse ndiheni mirë do të thotë që jeni në rregull dhe nuk keni për çfarë të shqetësoheni.

Pavarësisht tymit të makinave që thithni, ushqimeve të konservuara apo kimikatet që përdorni për t’u larë.