Jeta Osh Qef
Home

Humbi 400 milionë dollarë në një vit, sa vlen pasuria e Trump?
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: Wed Mar 7

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Screenshot

Donald Trump mund të ketë tradhtuar banesën e tij madhështore në Trump Tower me Shtëpinë e Bardhë,por sërish vijon të ketë të ardhura të kënaqshme nga pasuritë e tij.

Lista më e fundit e miliarderëve të Forbes për vitin 2018, vazhdon të rendisë presidentin si një nga më të pasurit në botë.

Edhe pse vlera neto e pasurisë së tij ka ndryshuar tmerrësisht shumë dhe nuk është aspak në të njëjtin nivel që ishte përpara se të bëhej President, nuk ka dyshim se Trump është ende një nga njerëzit më të pasur në mbarë planetin.

Por, sa janë të ardhurat neto të Trump? Sipas Forbes, të ardhurat neto të Donald Trump janë rreth 3.1 miliard dollarë.

Ndërkohë, bën përshtypje se të ardhurat e tij kanë rënë me 400 milionë dollarë që prek momentit kur Trump u bë President në 20 janar 2017.