Jeta Osh Qef
Home

Kjo është arsyeja se përse femrave u ikën dëshira për të kryer marrëdhënie intime
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: Thu Oct 12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me kalimin e viteve femrat fillojnë dhe kryejnë më pak marrëdhënie intime, të paktën kështu tregojnë statistikat.

Arsyet që i shtyjnë femrat të heqin pak nga pak dorë nga marrëdhëniet janë dhimbjet që ndjenë gjatë aktit si dhe problemet në rrugët urinare.

Dy nga dhjetë gra që kanë kaluar menopauzën pohojnë se shmangin marrëdhëniet intime sepse kanë frikë se do t’u dhembë, ndërsa një në dhjetë pohoi se kanë probleme me fshikëzën e urinës.

Këto të dhëna janë nxjerrë nga një studim amerikan, i cili tregon se femrat heqin dorë nga aktiviteti seksual ajo sepse u bie dëshira, por sepse ndjejnë dhimbje.

Më shumë se 1.500 gra u bënë pjesë e këtij studimi.

auto_se_1507182060-50880291507185467

                                                                   Foto ilustruse